top of page

projekter:

det turkise telt under festugen

det turkise telt er byens bedste folkefest.

det turkise telt har været en del af Aarhus Festuge i 2010, og fejrede i 2019 10-års jubilæum. Det turkise telt har udviklet sig fra at være et lille 100-kvadratmeter telt i Mathilde Fiberges Have i skyggen af domkirken med 10-15 programpunkter, til at være det største og mest centrale mødested i Byparken under Aarhus Festuge med 30+ forskellige programpunkter. det turkise telt har i løbet af sine 10 åbne dage om året besøg af op mod 25.000 gæster.

 

Under teltdugen har der været præsenteret store internationale og nationale navne som Baba Zula, Sorten Muld, Altin Gün, Kolektif Istanbul, King Ayisoba, Bibi Ahmed & Groupe Inerane, men scenen har også været et springbræt for mange lokale musikere. Mange har brugt det turkise telt som et første skridt i deres karrierer.

det turkise telt er dybt forankret i Aarhus både igennem musikken, men også igennem de erhvervssamarbejder man har haft igennem årene. Det turkise telt har med samarbejdet med Analog Glasur, Ildstedet, HD-Shisha, Öl&Øl, Gagoz, Folly, Taybeh Beer givet deres små start ups en platform hvorfra de har kunne vækste og ekspandere.

 

det turkise telt har nu i 10 år været til store glæde for rigtig mange gæster of lagt dug til store koncertoplevelser. Du kan  opleve en snært af det i videoen her på siden.

Jeg er stolt og beæret over at have været med i alle 10 år, og været med til at udvikle teltet til hvad det er blevet i dag.

Priser:
2015: Danish Music Award World – bedste world scene
2016: AOA – Byens bedste spillested

 

bottom of page